
معرفی لپتاپ فوق باریک ACER Swift 7
ویژگیهای ACER Swift 7
شرکتهای فناوری حس پیشرفت و برتری از دیگران را دوست دارند. Acer Swift 7 یک لپتاپ فوق باریک است و بسیار شبیه Spectre شرکت اچ پی میباشد، اما با قیمتی که کمی قابل هضمتر است. وقتی لپتاپ بسته است باریکترین لبه آن به ۹۸/۹ میلی متر میرسد که همین باعث شده سویفت ۷ اولین لپتاپ باریک زیر ۱ سانتی متر باشد. یک دستاورد فوقالعاده، اما آیا این موضوع باعث میشود که به سراغ چنین لپتاپی برویم و آن را خریداری کنیم؟
قیمت
در سال ۲۰۱۶ شاهد لپتاپهایی بودیم که فوقالعاده گرانقیمت بودند، بخصوص MacBook Pro جدید که بسیار گرانقیمت است و میتواند حساب بانکی ما را خالی کند. سویفت ۷ ارزان نیست، اما حداقل زیر ۱۰۰۰ یورو است و همین باعث شده که در مقایسه با Spectre اچ پی و XPS دِل ارزانتر باشد.
طراحی Acer Swift 7
برترین ویژگی سویفت ۷ ضخامت ۹۸/۹ میلی متری آن است که حتی باریکتر از MacBook 12 اینچی یا Spectre اچ پی میباشد. وقتی آن را از داخل جعبهاش خارج میکنید به نظر میرسد همانند یک لپتاپ معمولی باشد. باریک و سبک است، اما هیچ باز طراحی خاصی آنگونه که Microsoft Surface Pro 4 انجام داده، در آن صورت نگرفته است.
البته هیچ ایرادی ندارد، بخصوص اگر به دنبال یک وسیله آشنا برای مصرف روزانه خود هستید، البته سویفت ۷ همانند XPS دِل از سبک ultra-compact برخوردار نیست. یک فضای خالی اطراف صفحه کلید وجود دارد و صفحه اضافی که صفحه کلید را احاطه کرده موجب میشود تا این لپ تاپ ارتفاع و پهنای متعارف را پیدا کند.
این فضا موجب میشود تا لپ تاپ را روی زانوهای خود قرار دهید و از آن استفاده کنید، باریکی این لپ تاپ هم باعث میشود تا به راحتی در کوله پشتی و یا کیف جای بگیرد. وزن این لپ تاپ فقط ۱۶/۱ کیلوگرم است.
این لپتاپ ایسر فریم تمام آلومینیومی دارد، در و پشت آن به رنگی مشگی و داخل آن به رنگ طلایی است.
سویفت ۷ با وجود ضخامت کمی که دارد، سفت و محکم به نظر میرسد. وقتی صفحه کلید را فشار میدهیم خم نمیشود و اگر شما لپ تاپ را از لبه فریم گرفته باشید فقط خمش مختصری را در فریم احساس میکنید.
اتصال
لپتاپ Acer Swift 7 از نظر اتصالات بسیار شبیه Spectre اچ پی است. دو پورت USB-C دارد و یک جک هدفون. همانند بسیاری از لپتاپهای سبک جدید، شیار کارت حافظه وجود ندارد، HDMI و USB های فول سایز وجود ندارند. یکی از این USB-C ها نیز برای دو شاخته برق استفاده میشود و فقط یک USB برای شارژ کردن باقی میماند. عکاسان بهتر است قبل از خرید نگاهی هم به XPS 13 دل بیاندازند که شیار کارت SD و USB فول سایز دارد، این گونه دیگر نیاز نیست لوازم جانبی را همراه خود ببرند.
صفحه کلید و ترک پَد
یکی دیگر از ویژگیهای متداول لپتاپهای بسیار باریک که هر روز رو به افزایش هستند، صفحه کلید بسیار سطحی است. گرچه صدای ناخوشایندی دارد ولی برای تایپهای طولانی مدت مناسب به نظر میرسد. هنگامی که کلیدها را به پایین فشار میدهید مجزا بودن کلیدها را احساس خواهید کرد ولی به نظر میرسد کلیدها لق میزنند. این صفحه کلید از نوع صفحه کلیدهای سطحی است ولی برخلاف لپتاپهایی با این قیمت، نور پس زمینه برای آن وجود ندارد.
کسانی که با لپتاپهایی با نور پس زمینه کیبورد کار کردهاند، کار کردن با لپتاپهایی که فاقد این ویژگی هستند، دشوار است. این اشتباه در مورد ترک پد وجود ندارد. ترک پد بزرگ و مستطیلی شکل با لبههای گرد بازخورد لمسی خوبی دارد و فضای کافی برای حرکت وجود دارد و دبل کلیکها به سرعت و آسانی صورت میگیرند.
نمایشگر
در Acer Swift 7 همانند لپ تاپ Spectre اچ پی، گزینه رزولوشن فوق بالا وجود ندارد. سویفت ۷ دارای صفحه نمایش IPS LCD 1080 پیکسل با لایهای از گوریلا گلاس ۵ است که موجب میگردد صفحه ضد خش باشد. شیشههایی از این نوع را میتوانید در گوشیهای گرانقیمت امروزی ببینید.
علیرغم داشتن صفحهای براق و بازتابنده، ایسر صفحه لمسی ندارد. شاید این ویژگی نوعی زرق و برق به نظر برسد، اما وقتی از لپ تاپ در فضای باز استفاده میکنید، فقدان این ویژگی میتواند آزاردهنده باشد. هنگام استفاده از لپ تاپ به عنوان دستگاه کار اصلی متوجه رزولوشن محافظ کارانه آن شدیم. متن آیکن کمی شطرنجی به نظر میرسید و و کاراکترها در وبسایتها هم کوچکتر بودند.
بسیاری از لپ تاپهای فوق باریک با این قیمت، از صفحه نمایش ۱۰۸۰ پیکسلی استفاه میکنند.
کیفیت صفحه نمایش در کل خیلی خوب است و ۸۵ درصد استاندارد رنگی sRGB را پوشش میدهد، به این معنی که رنگها کمی اشباع ظاهر میشوند. پوشش عمیقتر استانداردهای رنگی Adobe RGB و DCI P3، در ۲/۵۹ و ۲/۶۴ درصد معمولی است. بنابراین اگر عکاس یا طراح هستید، ممکن است به یک صفحه نمایش با درجه وضوح بالاتر نیاز داشته باشید. برای مصارف عمومی نمایشگر خوب به نظر میرسد چرا که کنتراست قوی دارد.
عملکرد Acer Swift 7
ایسر روش نسبتاً غیر معمولی را در مورد پردازنده برگزیده است. به جای استفاده از پردازنده نرمال Core i5 از پردازنده Intel Core i5-7Y54 استفاده کرده است. این جدیدترین سری CPU سبک “Core M” اینتل است، تراشهها برای استفاده کمتر از انرژی طراحی شدهاند و کمترین حرارت را تولید میکنند.
به خاطر طراحی فوق باریکی که دارد این لپتاپ برای خنک شدن فقط از گرماگیر استفاده میکند. در نتیجه صدای کمی دارد گرچه هنگام شارژ شدن یا کار با آن که تقریباً از تمام توان CPU استفاده میشود، متوجه حرارت در فضای بالای صفحه کلید خواهید شد. استفاده از این نوع پردازنده در سویفت ۷ در مقایسه با ایسر S13 که از پردازنده معمول سری Corei استفاده کرده است ارزانتر بوده و قدرت کمتری دارد.
وقتی کارهای روزمره با لپ تاپ خود انجام میدهید، متوجه این تفاوت نخواهید شد. این تفاوت در نتایج بنچمارک مشخص میشود. وقتی گیم بازی میکنید تفاوت بزرگ بین Acer Swift 7 و لپتاپهای مثل Spectre اچ پی یا XPS 13 دل را متوجه خواهید شد.
هیچ لپ تاپی با تراشه گرافیکی مجتمع سازیشده برای بازی کردن خوب و عالی نیست، اما عملکرد سویفت ۷ نسبت به لپتاپهایی که ۱۰۰۰ یورو قیمت دارند، ضعیفتر است.
عمر باتری
ما در سال گذشته کمتر شاهد استفاده از این CPUهای سبک Core M بودهایم، اما احتمالاً بخشی از دلیل تولید لپ تاپ فوق باریک سویفت ۷ توسط ایسرهمین میتواند باشد. این مسئله به عمر باتری هم کمک میکند. اجرای مکرر ویدیوی ۷۲۰ پیکسلی با میزان روشنایی cd/m2120 عمر باتری را در ۸ ساعت و ۴۰ دقیقه به پایان رساند. ظرفیت باتری این لپ تاپ ۲۷۷۰ میلی آمپر است.
صدا
کیفیت اسپیکرها بسیار شبیه لپتاپهای فوق باریک دیگر است. صدا بلند و حجم کافی دارد.
نتیجه گیری
این که آیا Acer Swift 7 لپ تاپ مناسبی برای شماست یا خیر، بستگی به این دارد که چقدر برای ضخامت ۱۰ میلی متری آن اهمیت قائلید. اگر ضخامت کمی بیشتر از آن برایتان مهم نیست، میتوانید لپتاپهایی با قدرت بیشتر و اتصالات بهتر با همین قیمت تهیه کنید.
بهر حال اگر هم شیفته باریکی و ظاهر این لپ تاپ شدهاید، پس گزینه خوبی برای شماست. ترکپد فوقالعاده و باریک بودن و داشتن صفحه کلید مناسب موجب شده تا کار با این لپتاپ لذت بخش باشد. به خصوص این که این لپتاپ به خوبی از پس کارهای سبک روزانه برمیآید.