img

غیر فعال کردن یا حذف کامل یک حساب کاربری در اینستاگرام

/
/
/

با پیوستن اینستاگرام به فیسبوک نگرانی هایی در مورد حفظ حریم خصوصی کاربران ایجاد شده است. البته قبل از شروع فعالیت در اینستاگرام باید بدانید که بر خلاف فیسبوک، در اینستاگرام ویژگی غیر فعال سازی حساب کاربری و امکان فعال کردن مجدد در اختیار کاربران قرار داده نشده است. در ادامه روش از کار انداختن (موقت) و حذف کردن (همیشگی و دائمی) یک حساب کاربری در اینستاگرام را بیان خواهیم کرد.

از کار انداختن موقت حساب کاربری
اگر فکر می کنید که روزی می خواهید دوباره به تمام عکس هایی که در فضای مجازی قرار داده اید دسترسی پیدا کنید، این گزینه بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. این گزینه، حساب کار بری شما را به صورت موقت از کار می اندازد و هر بار که به آن وارد شوید (login کنید)، دوباره فعال خواهد شد.
ابتدا به حساب کاربریتان وارد شده و برای ورود به فهرست تنظیمات، بر روی نام کاربری نمایش داده شده در گوشه ی بالایی سمت راست کلیک کرده و در ادامه بر روی Edit Profile که در کنار نام کاربری قرار دارد کلیک کنید. بر روی لینک Temporarily Disable My Account در پایین صفحه کلیک کرده و دلیل از کار انداختن حساب کاربریتان را مشخص کنید. سپس کلمه ی عبورتان را دوباره وارد کرده و بر روی دکمه ی قرمز رنگ Temporarily Disable Account کلیک کنید.

حذف کردن همیشگی حساب کاربری
حذف کردن یا همان پاک کردن همیشگی یک حساب کاربری، در مقایسه با از کار انداختن موقتی آن، پیچیده تر است. در حقیقت هیچ لینکی برای حذف کردن حساب کاربری وجود نداشته و باید به
tinyurl.com/jugwxeu
مراجعه کنید. پس از باز شدن صفحه، به حساب کاربریتان وارد شده و دلیل حذف کردن آن را مشخص کنید. با توجه به دلیلی که مشخص کرده اید ممکن است پرسش های دیگری مطرح شود که مجبورید به آن ها جواب بدهید. در پایان کلمه ی عبورتان را دوباره وارد کرده و بر روی دکمه
Permanently delete my account
کلیک کنید.

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

It is main inner container footer text